Monday, April 11, 2011

Thursday, February 24, 2011

Legging???? Renung-renungkan.........

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

hari ini aku ada sedikit kelapangan, jadi aku dok jelajah blog dan forum. Kat forum cari..aku terjumpa gambar ni..Aku share gambar ni utk renungan kita semua sebagai perempuan muslim..

Astaghfirullah....dari jauh nampak macam berseluar dalam jer..tapi sebenarnya die pakai legging yang 'see thru'. 

Kalau dalam air tu, pakaila legging hitam Cik Kak oiiii...

Wednesday, February 16, 2011

Anne Ngasri & Kopi Janda

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Lama rasanyer tak update entri. Bukan ape, bulan Feb ni byk ct, plus mc lg..berganda2 jadinya.

Harini saya nak citer pasal kopi janda dan duta terbaru produk iaitu Anne Ngasri. Memang sesuai btoi Anne jadi duta kopi janda..:kena dgn status n Anne pun dah makin slim..Rezeki anak-anak..

"Bukan nak menggoda, cuma nak berniaga"

pstttt: sape dah try kopi janda? amacam ok tak?

Thursday, January 27, 2011

Fasha Sandha tunjuk sms from Jejai la plak

















taken from Cari forum

Bila Nora Danish ber"tweet"

@DanishNora NORA DANISH
KARMA baby. It hurts really bad ey? I feel u n I've been thru worst. Remember that always baby girl dat I've been thru WORST. Peace.
5 minutes ago via Twitter for BlackBerry® Favorite Reply 


psst: fahamkan mesej ni ditujukan buat siapa? huhu... kenyataannya begitulah..Namun, Nora sepatutnya tak payahla bertweet bagai, diam2 sudah..

Wednesday, January 26, 2011

Pelajar histeria nak terjun bangunan






TEMERLOH - Para pelajar dan guru Sekolah Menengah Kebangsaan Abu Bakar di sini semalam melalui detik seram dan cemas apabila bukan saja terkejut dengan serangan histeria terhadap seorang pelajar perempuan malah menyaksikan cubaan membunuh diri oleh pelajar itu.

Selain gempar dengan tindakan pelajar tingkatan tiga pada pukul 8.30 pagi itu, lebih 1,000 pelajar termasuk kakitangan sekolah itu juga merasa seram menyaksikan bagaimana pelajar itu menjilat darah di tapak tangannya yang luka dipercayai terkena cermin tingkap.

Kejadian berlaku apabila mangsa yang berada di dalam kelasnya yang terletak di tingkat dua bangunan itu tiba-tiba menjerit-jerit mengatakan dia hendak terjun dari kelasnya yang mempunyai ketinggian lapan meter itu.

Lebih cemas apabila mangsa kemudian dapat melompat ke balkoni melalui tingkap kelasnya selepas setengah jam menjerit-jerit.
Keadaan bertambah kecoh apabila mangsa berlari-lari di sepanjang balkoni itu sebelum berdiri di hujung balkoni sambil mendepakan kedua-dua belah tangan.