Thursday, January 6, 2011

Bila anda bosan....

Hai...entri dibuat semasa saya bukan dalam keadaan bosan.Haha...btoi... x caya? x caye sudah........sbb tu tajuknya bila anda bosan, kalau saya tengah bosan...sudah tentu tajuknya " Bila saya bosan......

Bila anda bosan? apa yang anda buat? Jawapan standard tido, makan, window shopping (pompuan la ni). haaaaaa sekarang ni pulak, bila bosan ramai yang google2, pastu mulala jumpa benda2 yang buat mata sepet dah jadi bulat...


hahaha...saya cakap je, saya tak buat tau...sbb saya tak pernah rasa bosan (positif2), hehehe

1 comment:

  1. kalau busan.........

    wat apa lagi...

    wat bodo je la....

    internet kan ada.... uncle G dah jadi best friend lak skrg ni

    ReplyDelete