Wednesday, January 12, 2011

Perut Buncit- Cara nak kempis???

Alahai...perut ni, tak leh nak kontrol dah..selain sit up ader cara lain ke nak kempiskan perut. Sedih tol tgk perut ni, dah x slim river dah...
 
Losyen mujarab yang mcm Nora danish pakai tu boleh jalan ke???aku tgk perut Nora Danish pun ader sikit buncit..
Ade beberapa petua yg pernah aku baca: antaranya dengan menyapukan perahan air limau nipis dan kapur makan tu...pastu sapu kat perut sebelum tidor...
Huhu...keberkesanannya...jgn tanya aku sbb aku x try lg

No comments:

Post a Comment