Thursday, February 24, 2011

Legging???? Renung-renungkan.........

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

hari ini aku ada sedikit kelapangan, jadi aku dok jelajah blog dan forum. Kat forum cari..aku terjumpa gambar ni..Aku share gambar ni utk renungan kita semua sebagai perempuan muslim..

Astaghfirullah....dari jauh nampak macam berseluar dalam jer..tapi sebenarnya die pakai legging yang 'see thru'. 

Kalau dalam air tu, pakaila legging hitam Cik Kak oiiii...

Wednesday, February 16, 2011

Anne Ngasri & Kopi Janda

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Lama rasanyer tak update entri. Bukan ape, bulan Feb ni byk ct, plus mc lg..berganda2 jadinya.

Harini saya nak citer pasal kopi janda dan duta terbaru produk iaitu Anne Ngasri. Memang sesuai btoi Anne jadi duta kopi janda..:kena dgn status n Anne pun dah makin slim..Rezeki anak-anak..

"Bukan nak menggoda, cuma nak berniaga"

pstttt: sape dah try kopi janda? amacam ok tak?